HABERLER

EVO MÜHENDİSLİK , BOSCH'un GLOBAL PARTNERİ OLDU

Türkiye’de ve dünyada yüksek mühendislik  kabiliyeti ile ilklere imza atan EVO Mühendislik BOSCH’un “Global Partner”i oldu.

Almanya’nın Esslingen şehrinde gerçekleşen, BOSCH Grubu’nun üst düzey yöneticilerinin yer aldığı ve dünyadaki 2 bin tedarikçisinden ilk  30’unun katıldığı özel toplantıya Türkiye’den sadece EVO Mühendislik davet edildi. 
İleri mühendislik tecrübesi, yüksek standartlarda hizmet kalitesi ile birçok başarılı projeye imza atan ve 2006 yılından beri BOSCH Türkiye’ye tüm projelerinde yol arkadaşlığı yapan EVO Mühendislik, Almanya merkezli elektronik ve mühendislik firması BOSCH’un dünyadaki 30 tedarikçisinden biri ve mekanik tesisat uygulama alanında Türkiye’deki tek “Global Partner”i olarak uluslararası alanda başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

“ Daha büyük bir heyecanla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz”

Toplantı sonrasında konuşan ve bir Türk fiması olarak gurur verici bir gelişme yaşadıklarını söyleyen EVO Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu,” BOSCH Türkiye ile yıllardır çalışıyoruz ve birçok başarılı projede yol arkadaşlığı yaptık. Şimdi partnerliğimizi bir üst seviyeye taşıdığımız için çok heyecanlıyız. BOSCH’un bundan sonraki tüm projelerinde “Global Partner”i olarak yolumuza devam edeceğiz. Mekanik taahhüt sektöründeki uzmanlığımız ve mühendislik kabileyetimizi BOSCH gibi global ölçekte bir firmanın hizmetine sunyoruz. Bu motivasyonla EVO Mühendislik olarak her projede daha büyük bir heyecanla ve kendimizi yenileyerek kalitemizi sunmak için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.